nieuws

vogelsvanvosN I E U W S


In onze door corona veranderde samenleving lijkt het of iedereen veel meer geniet van de natuur en de waarde inziet van stiller leven en luisteren  Mijn liefde voor de natuur en voor vogels heeft een extra dimensie gekregen, nog meer diepte en dankbaarheid. Dankbaarheid ook dat ik mensen blij kan maken met mijn vogels. Ook zonder de kunstmarkten dit jaar probeer ik mijn vogels te laten zien en de verhalen erover te vertellen.

EXPOSITIE

In september en oktober zijn mijn vogels te zien én te koop in Expositieruimte en Kunstwinkel Ogenblik in Leeuwarden. Het thema van deze periode is Muziek, de vogels van vos passen daar mooi bij!


Ogenblik

Tweebaksmarkt 70

8911KZ Leeuwarden

www.ogenblik-leeuwarden.nlTIJDSCHRIFT ARTIKEL

In december kun je een artikel over mij en mijn vogels lezen in het tijdschrift Landleven. Met prachtige foto"s van Theo Tangelder.

www.landleven.nl


PORTRET
Naast het maken van mijn vogels schilder ik ook portretten. Ik heb altijd al portretten getekend, geef mij een potlood en ik teken een gezicht, en ogen. Mijn acryl- en olieverfportretten hebben een losse dynamische stijl waarin kleur een grote rol speelt.

© Copyright. All Rights Reserved.