contact

Welkom in mijn wereld vol vogels van textiel in allerlei vormen, kleuren en materialen.

Ik ben als vormgever in de textiel en mode 30 jaar werkzaam geweest in het mode onderwijs. Nu richt ik mij op het maken van vogels van textiel. Zo combineer ik mijn liefde voor de natuur en vogels met mijn passie voor textiel. De ontwerpen vinden hun inspiratie in oude vogelgidsen en de vogels uit mijn jeugdherinneringen. Ik wil de schoonheid van de vogels in ons eigen land laten zien en zo aandacht vragen voor hun aanwezigheid en plek in de natuur om ons heen. In het ontwerp- en viltproces krijgen de vogels hun eigen unieke karakter.

Ik teken en schilder, verf met natuurlijke materialen uit de tuin, borduur en vilt. Daarnaast zoek ik met mijn vogels van verleden, die ik in opdracht maak voor mensen die een dierbare missen, betekenis

en troost voor hun herinneringen. Unieke en persoonlijke vogelverhalen

.

Riky Vos

0748502602

info@vogelsvanvos.nlInformatie en prijzen

 

Vogelsvanvos maakt unieke vogels, van elk ontwerp wordt hooguit een kleine serie gemaakt en alle vogels zijn verschillend.

Ik maak ook op verzoek uw lievelingsvogel of vogel met een verhaal. Op afspraak kan mijn atelier ook bezocht worden om de vogels te bekijken en een opdracht te bespreken.

 

De kleine vogels zijn te koop vanaf € 45.

De grotere vogels variëren in prijs van €90 tot

€ 250 afhankelijk van formaat, bewerking en materialen.

Wil je meer weten? Heb je een speciaal verzoek voor een lievelingsvogel? Wil je meer weten over de vogels met een verhaal? Mail me gerust met je vragen en wensen

 
 
 
 

A R C H I E F

Onderstaande vogels zijn verkocht, maar in opdracht kan ik een nieuw exemplaar maken. Elke vogel is uniek en zal dus in detail afwijken van een eerder gemaakte vogel.

© Copyright. All Rights Reserved.