contact

Welkom in mijn wereld vol vogels van textiel in allerlei vormen, kleuren en materialen.

Ik ben als vormgever in de textiel en mode 30 jaar werkzaam geweest in het mode onderwijs. Nu richt ik mij op het maken van vogels van textiel. Zo combineer ik mijn liefde voor vogels met mijn passie voor textiel.

De ontwerpen vinden hun inspiratie in oude vogelgidsen en de vogels uit mijn jeugdherinneringen. Hoewel ik dus uitga van bestaande vogels, ontstaan in het ontwerpproces nieuwe soorten met een eigen, uniek karakter.

Ik teken en schilder, ik verf met natuurlijke materialen uit de tuin, ik borduur en vilt. Daarnaast zoek ik met mijn vogels van verleden, die ik in opdracht maak voor mensen die een dierbare missen, betekenis

en troost voor hun herinneringen. Riky Vos


 

In 2018 heeft vogelsvanvos mee kunnen doen aan onderstaande evenementen. Ik hoop in 2019 ook weer bij veel gelegenheden mijn vogels aan jullie te kunnen laten zien.

 

Kunst in het Volkspark, Enschede

Shorebird Festival, Cordova Alaska

Monmartredagen, Ommen

Kunstmarkt Haaksbergen

Kunstmarkt Raalte

Kunst in de Etalage, Oldenzaal

 

 

Informatie en prijzen

 

Vogelsvanvos maakt unieke vogels, van elk ontwerp wordt hooguit een kleine serie gemaakt en alle vogels zijn verschillend.

Ik maak ook op verzoek uw lievelingsvogel of vogel met een verhaal. Op afspraak kan mijn atelier ook bezocht worden om de vogels te bekijken en een opdracht te bespreken.

 

De kleine vogels zoals de roodborstjes en ijsvogels zijn te koop voor €20 - €35.

De grotere vogels variëren in prijs van €45 tot €90 afhankelijk van formaat, bewerking en materialen.

Wil je meer weten? Heb je een speciaal verzoek voor een lievelingsvogel? Wil je meer weten over de vogels met een verhaal? Mail me gerust met je vragen en wensen

 
 
 

A R C H I E F

Onderstaande vogels zijn verkocht, maar in opdracht kan ik een nieuw exemplaar maken. Elke vogel is uniek en zal dus in detail afwijken van een eerder gemaakte vogel.

© Copyright. All Rights Reserved.