contact

 

In 2018 heeft vogelsvanvos mee kunnen doen aan onderstaande evenementen. Ik hoop in 2019 ook weer bij veel gelegenheden mijn vogels aan jullie te kunnen laten zien.

 

 

6 t/m 28 OKTOBER 2018

De vogelsvanvos worden tentoongesteld in de etalages van Moekotte Eyecare tijdens Kunst in de Etalage 2018 in het centrum van Oldenzaal.

 

VRIJDAG 24 AUGUSTUS 2018

Stöppelhaene is een meerdaags oogstfeest in Raalte met ambachten, theater, kunst en muziek. Op de vrijdag sta ik met mijn vogels op de kunst- en hobbymarkt en demonstreer ik ook het naaldvilten van een vogel

 

ZATERDAG 4 AUGUSTUS 2018

Kunstmarkt Haaksbergen, rondom de Pancratiuskerk van 10.00 - 17.00 uur staat vogelsvanvos tussen ruim 100 andere kunstenaars. Ook is er levend straattheater en muziek.

 

ZONDAG 15 JULI 2018

Tijdens de Montmartredagen in Ommen geeft vogelsvanvos demonstraties van het naaldvilten. In dit weekend geven in het pittoreske centrum van Ommen, dat prachtig aan de Vecht ligt, kunstenaars een kijkje in de keuken. Schilders, tekenaars, keramisten, textielontwerpers, glasblazers laten hun kunst en ambacht zien aan het publiek.

 

ZONDAG 10 JUNI 2018

Vogelsvanvos neemt deel aan

Kunst in het Volkspark in Enschede. Het is de 25e editie van dit grote kunstevenement. Ruim 150 kunstenaars in allerlei disciplines zijn vertegenwoordigd. Ook is er muziek op diverse podia, met als publiekstrekker een gratis concert, op een podium bij de vijver, van het Orkest van het Oosten!

 

 

30 FEBRUARI 2018

Een van mijn vogels vliegt vandaag naar Alaska voor een expositie tijdens het River Copper Delta Shorebird Festival. Mijn putter/distelvink vertrok, mét gps tracker om zijn nek op zijn wereldreis.

Welkom in mijn wereld vol vogels van textiel in allerlei vormen, kleuren en materialen.

Ik ben als vormgever in de textiel en mode 30 jaar werkzaam geweest in het mode onderwijs. Nu richt ik mij op het maken van vogels van textiel. Zo combineer ik mijn liefde voor vogels met mijn passie voor textiel.

De ontwerpen vinden hun inspiratie in oude vogelgidsen en de vogels uit mijn jeugdherinneringen. Hoewel ik dus uitga van bestaande vogels, ontstaan in het ontwerpproces nieuwe soorten met een eigen, uniek karakter.

Ik teken en schilder, ik verf met natuurlijke materialen uit de tuin, ik borduur en vilt. Daarnaast zoek ik met mijn vogels van verleden, die ik in opdracht maak voor mensen die een dierbare missen,  betekenis en troost voor hun herinneringen

 

Riky Vos

Oostveenweg 149

7533VT Enschede

0534326349

Wil je meer weten? Heb je een speciaal verzoek voor een lievelingsvogel? Wil je meer weten over de  herinneringsvogels? Mail me gerust met je vragen en wensen

 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.